Societat

Renfe assegura que la circulació serà "normal" des de primera hora de dilluns

Renfe mantindrà els 100 autobusos i les 124 persones que atenen al viatger per si hi ha problemes

Renfe assegura que el servei ferroviari s'oferirà amb "normalitat", la pròpia de qualsevol dia laborable, entre Sants i Gavà des de primera hora del matí de dilluns. Amb tot, Rodalies mantindrà de forma preventiva el dispositiu alternatiu de transport, amb 100 autobusos, a més de les 124 persones que treballen per atendre al viatger.

Les incidències del cap de setmana
La línia C2 de Rodalies de Renfe funciona des de les 16h de diumenge amb una freqüència de pas de quatre trens per hora i sentit, l'habitual d'un dia festiu, mentre que el trajecte de la línia C-10, que uneix l'estació de França amb l'aeroport del Prat, només s'ha fet en autocar.

Renfe havia anunciat aquest matí el restabliment total de la circulació de trens de la línia C10, i el parcial de la línia C2, que uneix Maçanet i Sant Vicenç de Calders, un cop retirat de la via el tren Euromed que va descarrilar divendres passat prop de l'estació del Prat de Llobregat (Baix Llobregat).

No obstant això, la "congestió" de la capacitat de la via per la qual circulen aquestes dues línies ha obligat Renfe a modificar el pla alternatiu de transport establert i a habilitar de nou el servei especial d'autobusos a la C10.

Això ha permès a Renfe incrementar, a partir de les 16h d'avui, la freqüència de pas dels trens de la línia C2, que han passat a circular de tres a quatre per hora i sentit, el servei habitual dels dies festius.

Repercusions en les altres línies
El descarrilament del tren Euromed ha repercutit també en altres línies de la xarxa de Rodalies i en els trens de mitjana i llarga distància, que són desviats per Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), fet que està causant uns retards mitjans d'entre 30 i 45 minuts, segons Renfe.

En la línia C3 (l'Hospitalet - Vic) els trens inicien o finalitzen el recorregut a Sant Andreu Arenal, on els viatgers poden enllaçar amb el servei de la línia C4 de Rodalies.

De la seva banda, a la línia C7 (Martorell - l'Hospitalet) els trens inicien o finalitzen el recorregut a Montcada i Bifurcació i allà els viatgers s'encaminen als serveis de la línia C-4 de Rodalies per accedir a Barcelona.

Tècnics d'Adif continuen amb els treballs de recuperació de les infraestructures danyades pel descarrilament, amb l'objectiu de restablir la normalitat del servei ferroviari a primera hora de demà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ciutat Vella 2035: tot per debatre

Barcelona

El 56 % de les persones busquen una alimentació sostenible amb el planeta, segons un estudi

Renfe endarrereix l’entrada en servei de l’RL4 entre Lleida i Manresa

barcelona
ciència

Troben una possible via per crear vacunes per al càncer de fetge

Barcelona
URBANISME

Els primers pisos de lloguer assequible de la Terra Alta es faran en edificis municipals

Bot
Societat

Mor Gabriel Escursell, 50 anys fotografiant la vida de Cerdanyola del Vallès

Es suspèn per ara el tancament de les parades dels ocellaires de la Rambla

barcelona
administracions

Collboni rep l’alcalde de Madrid en la primera visita institucional a Barcelona

Barcelona
ADMINISTRACIONS

Barcelona vol canvis a les lleis i reforçar els jutjats contra els lladres multireincidents

Barcelona