Societat

A presó quatre dels detinguts pel tiroteig mortal de Tarragona

Els altres dos han quedat en llibertat provisional

La magistrada de guàrdia del jutjat d’Instrucció número 5 de Tarragona ha ordenat presó sense fiança per a quatre dels sis detinguts d’entre 19 i 50 anys pel tiroteig al barri de Campclar que es va produir dimarts passat en una disputa entre dos grups familiars i que va acabar amb un mort i dos ferits. Segons fonts judicials, els altres dos han quedat en llibertat provisional amb l’obligació de presentar-se periòdicament al jutjat.

La causa queda oberta pels presumptes delictes d’homicidi consumat per a tres dels implicats, homicidi en grau de temptativa per a tots ells, tinença il·lícita d’armes i baralla tumultuària. La investigació dels fets correspondrà al jutjat d’Instrucció número 4 de Tarragona per la data que van tenir lloc els fets.

Els detinguts es van lliurar sense resistència després d’amagar-se en un habitatge del carrer Riu Brugent i quan els equips especialitzats dels Mossos es disposaven a entrar-hi. En el dispositiu policial, també es van localitzar dues armes de foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia