Societat

La iniciativa legislativa popular sobre la fibromiàlgia aconsegueix les signatures necessàries per arribar al Ple del Parlament

ZONA METROPOLITANA

La comissió de control de la iniciativa legislativa popular (ILP) per a l'atenció de la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica a Catalunya ha certificat aquest dimecres que aquesta iniciativa ha aconseguit les signatures de suport necessàries per tirar endavant la tramitació parlamentària.

La Llei fixa un mínim de 50.000 signatures validades, i els promotors d'aquesta ILP van presentar el passat desembre al Parlament un total de 51.203 signatures, ja acreditades per l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), i un certificat conforme n'han recollit més de 130.000. El president de la comissió de control, el magistrat Sebastián Moralo, ha estat l'encarregat de fer públic i certificar l'assoliment de les firmes necessàries.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.