Societat

COOPERACIÓ I SOLIDARITAT

Residència Transrural reuneix quatre dones d’entorns rurals d’arreu del món

La primera edició les reuneix sota la pregunta: ’I si tenim més en comú del que ens pensem?’

La trobada està organitzada per Balkar Earth i amb el suport de Faberllull Olot

Del 24 al 31 d’octubre Ida-Maria Helander, Rita Suaña, Isatou Ceesay i Monica McKay es reuniran a la residència Faberllull Olot amb l’objectiu de compartir reptes, eines i intercanviar experiències sobre el fet comunitari, totes elles son considerades líders comunitàries als seus territoris. Balkar Earth, que és la comunitat d’aprenentatge impulsada per la cooperativa sense ànim de lucre Resilience Earth, ha creat aquesta residència perquè “respon a la necessitat que tenen les nostres comunitats i territoris rurals de prendre consciència, lideratge i coresponsabilitat envers la comunitat” però per fer-ho “ens calen eines i inspiració” per això “escoltar, dialogar i compartir amb experiències d’altres ruralitats pot ser molt enriquidor”. Es tracta “d’acompanyar el procés que vivim als nostres territoris i d’una invitació a la presa de responsabilitat per governar les nostres comunitats”.

Les residents proposades per la Residència Transrural 2023 s’allotjaran a les instal·lacions de Faberllull Olot. Els perfils de les quatre líders comunitàries responen a una gran diversitat: provenen de 4 continents diferents i les identifiquem en 4 generacions diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia