Societat

Les obres de Diagonal causen restriccions en el trànsit del Passeig de Gràcia

Trànsit

L'última fase de les obres de construcció de l'intercanviador de Diagonal obligaran a ocupar una part de la calçada del Passeig de Gràcia del 5 al 24 d'agost, fet que provocarà restriccions en el trànsit.

Concretament, es tallarà la circulació en els dos carrils de descens del tronc central del passeig, així com dos dels quatre carrils d'ascens de la calçada central, entre l'avinguda Diagonal i el carrer Rosselló, segons informa un comunicat del departament de Política Territorial de la Generalitat.

Aquest tall permetrà realitzar els treballs necessaris per a la construcció dels ascensors que s'instal·laran als vestíbuls de la banda mar de l'estació de Diagonal de la línia 3, així com escales mecàniques per millorar l'accessibilitat.

A partir de dimecres dia 6 i durant quatre mesos, també es tallarà el lateral descendent i un carril de baixada del tronc central entre els carrers d'Aragó i de Consell de Cent, per obres de remodelació de l'estació de la línia 3 de Passeig de Gràcia. En aquest cas, també s'instal·laran dos ascensors per millorar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.