Societat

Presó per l’home acusat d’abusar sexualment durant trenta anys de la seva filla

Va ser la pròpia víctima, que ara té 37 anys, qui ha denunciat els fets als Mossos

El jutjat d’instrucció número 3 de Vilanova i la Geltrú (Garraf) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home denunciat per agredir sexualment de manera continuada durant trenta anys la seva filla. Els Mossos d’Esquadra el van detenir, segons ha avançat la periodista Anna Punsí, després que la víctima anés a la comissaria de Vilanova i la Geltrú el 15 d’octubre a denunciar els fets. D’acord amb el seu relat, el pare, que era de Subirats (Alt Penedès), hauria abusat d’ella, que ara té 37 anys, des de que era petita. Hauria començat a fer-li tocaments quan en tenia 6 anys i a partir dels 12 s’haurien iniciat les violacions. Els fets haurien passat en una caravana de la família i el darrer episodi s’hauria produït, segons el relat de la víctima, el dia 15 d’aquest mes. Poc després, la dona hauria acudit a la policia, que va detenir el pare i el va posar a disposició judicial aquest dimarts.

L’explicació del per què ha trigat tants anys en reaccionar és que la víctima vivia atemorida i amenaçada des de la infància. A més, la denunciant tindria una germana que el 2006 ja hauria denunciat el seu pare també per agressions sexuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia