Societat

Una conductora que va atropellar mortalment un home diu que es va adormir i no el va veure

L’accident va passar l’any 2016 a Sabadell i en ell va resultar ferit l’operari d’una grua

Una conductora acusada d’atropellar mortalment un home a Sabadell ha argumentat que es va quedar adormida al volant i que es va despertar en notar que el vehicle havia impactat amb un obstacle que no va identificar en cap cas amb una persona. La dona ha explicat durant el judici celebrat avui a l’Audiència de Barcelona que no es va aturar perquè no va ser conscient de cap atropellament i que no va ser fins que va arribar a casa i va veure els danys del vehicle que va reaccionar.

Davant del tribunal popular que la jutja, la dona, per la qual la fiscalia demana prop de quatre anys de presó, ha explicat la seva versió entre llàgrimes. Els fets van passar la matinada del 5 de novembre quan un conductor es trobava a la carretera rebent assistència de la grua. L’impacte del vehicle de la dona no només va produir la mort del conductor sinó també ferides a l’operari de la grua, que va patir importants seqüeles per les què té la incapacitat permanent.

La conductora està acusada també d’un delicte d’omissió del deure de socor, com també ho estan dues amigues que anaven amb ella al cotxe i que han assegurat durant el judici que també estaven adormides quan va passar l’accident.

La dona ha assegurat que va pensar que era algun obstacle o un sot el que va provocar el sotrac del vehicle i que per això no es va aturar. Quan va aturar el cotxe per deixar una de les amigues va veure que el vehicle tenia danys a un lateral, però no va ser conscient de la magnitud de l’accident. “No penso que pogués ocasionar una cosa tant tràgica”, ha assegurat la dona, que ha afegit que en el moment que li van notificar que era la culpable de la mort del conductor “només penso en la família d’aquella persona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia