Societat

gastronomia

El GastroEbre converteix Flix en la capital catalana del dolç

Centenars de persones van assistir fins aquest dimarts a la 6a edició de GastroEbre Flix, un certamen que es recordarà per haver reunit alguns dels millors professionals de l’alta gastronomia dolça del país. Durant tres jornades, grans mestres de la pastisseria, la rebosteria i la gelateria que han estat distingits amb premis nacionals i internacionals han compartit els seus secrets i també han ofert cuina en directe a l’escenari del mercat municipal de Flix (Ribera d’Ebre). Entre els mestres del dolç convidats hi havia Oriol Balaguer, Miguel Guarro, Ricard Martínez, Àlex Lera, Lluc Crusellas, Albert Roca i Eva Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Francès

El fundador de Telegram, Pàvel Durov, queda en llibertat amb càrrecs i sota control judicial

Barcelona
SERVEIS

Campanya a Igualada per augmentar el percentatge de recollida selectiva

Igualada
Estat espanyol

El Marroc investiga l’abordatge d’una llanxa amb migrants a Melilla

Barcelona
Societat

Mor a Bolívia Eduard Pérez Iribarne, sacerdot, filòsof i periodista lleidatà

Societat

El papa afirma que rebutjar els migrants és “un pecat greu”

Barcelona
SERVEIS

Desconvocada la vaga d’escombraries a Manresa que havia de començar demà

MANRESA
INFRESTRUCTURES

Licitada l’obra de millora entre l’A-2 i la B-40 a Abrera i Esparreguera

Abrera

Els empresaris de l’Alt Empordà celebren l’anunci d’una dessaladora

ROSES
MEDI AMBIENT

Presenten recurs contra un projecte solar a la Conca de Barberà

PASSANANT I BELLTALL