Societat

L'Eurocambra no rebutja l'ús del vel islàmic a les escoles però vol que es prohibeixi no fer educació física per motius religiosos

CATALUNYA

El Parlament Europeu no demana que es prohibeixi dur el vel islàmic a les escoles de primària de la Unió, però sí que vol que no es toleri a cap alumna saltar-se les classes d'educació física al·legant motius religiosos o culturals.

El ple de l'Eurocambra havia d'aprovar, aquest dimecres, un informe reclamant que es prohibeixi a les estudiants de primària dur mocador, entenent que les nenes no són prou adultes per tenir llibertat d'elecció i es poden veure forçades a dur-lo. Però, finalment, per l'oposició dels eurodiputats socialistes i liberals, aquesta petició s'ha retirat i només es manté la recomanació que ni el fet de dur vel, ni cap altra raó cultural o religiosa, sigui cap excusa perquè les nenes no facin esport, tot i que els pares s'hi oposin.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.