Societat

El desig dels McCann, tenir la filla a casa per Nadal

La cinta de vídeo mostra escenes familiars on es pot veure la petita obrint regals de Nadal o portant-li’n un al seu germà

Els pares de Madeleine McCann, a les portes de la celebració de Nadal, ahir van fer una crida per demanar informació sobre el parador de la seva filla i reclamar l’alliberament de la petita. En un vídeo dirigit a totes les televisions del món, el matrimoni assegura que el seu únic desig per a aquest Nadal és que Madeleine, desapareguda el 3 de maig passat, torni a casa.

“Madeleine, som la mare i el pare. Volem que sigues conscient de com t’estimem. Et trobem molt a faltar... Estem fent tot el que podem per trobar-te”, diu Kate McCDann al vídeo, enregistrat al domicili familiar de Rothey i que inclou imatges inèdites de la nena. Assegut al costat de la seva dona, Gerry McCann demana que qui sàpiga què va passar i on és la petita que posi fi “a l’experiència terrible i traumàtica” que estan vivint posant-se en contacte amb la policia o amb els detectius privats que han contractat.
“Ha d’entendre –afegeix la mare– que té la clau per acabar amb tota aquesta desesperació i angoixa, tant per a nosaltres com per a Madeleine. En aquest moment de l’any, quan tantes famílies es reuneixen, li supliquem que ens ajudi a reunir-nos amb Madeleine. Sisplau, faci el correcte”.

La cinta de vídeo, de tres minuts de durada, mostra escenes familiars on es pot veure la petita obrint regals de Nadal o portant-li’n un al seu germà.

Set mesos
Madeleine va desaparèixer fa més de set mesos de l’habitació on dormia amb els seus germans bessons en un complex turístic de Praia da Luz, a l’Algarve portuguès, mentre els pares sopaven amb uns amics. La policia portuguesa va declarar el matrimoni sospitós de la desaparició de la petita, encara que no han presentat proves en contra d’ells. Els McCann sempre s’han declarat innocents i, segons algunes fonts, no descarten anar als tribunals per netejar el seu nom.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera