Societat

Joventut impulsa noves borses joves d’habitatge

La novetat de la proposta és la creació de sis noves borses joves d’habitatge i l’ampliació de l’àmbit territorial, de municipal a comarcal

La Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya crearà sis noves borses d'habitatge jove a l'Anoia, Vic, Manlleu, Ripoll, Sant Celoni i Vila-Seca. Al mateix temps, les borses de Tortosa, La Seu d’Urgell i Tremp passaran de municipals a comarcals. La funció del servei és la de posar en contacte els propietaris que ofereixen llogar pisos i amb els joves interessats. La gestió no suposa cap despesa per a cap de les dues parts. A partir d’aquest moment hi haurà 44 borses que donaran servei a 279 municipis i que corresponen a 28 comarques.

Des de la Secretaria de Joventut hi ha una valoració positiva de la reacció tant dels joves com dels propietaris. Per part de l’atenció als joves s’ha incrementat en un 13% més en relació a l’any passat. D’altra banda, on s’ha notat més la interacció ha estat en l’atenció als propietaris, que s’ha incrementat en un 54% més que l’any anterior.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.