Societat

Una sentència l'obliga a recollir la filla a casa del seu exmarit, sobre el qual pesa una ordre d'allunyament

Una sentència del jutjat penal de Tortosa (Baix Ebre) obliga Noelia Tàpias a recollir la seva filla de 4 anys a casa dels sogres, on viu també el seu exmarit, condemnat per haver-la intentat agredir i amb una ordre que li impedeix acostar-se-li a menys de 500 metres.

Noelia Tápias ha afirmat que la sentència, dictada el 9 de juliol, és "injusta" perquè hi ha una ordre d'allunyament per amenaces i una condemna ferma de sis mesos de presó contra el seu exmarit. "A quina sentència he de fer cas?", s'ha preguntat.

Desprotegida
"Em sento desprotegida perquè no tinc ajuda", ha dit. "El mateix jutge m'envia al lloc on sap que viu ell. Jo no dic que el treguin de casa seva, sinó que algú m'acompanyi perquè no passi res. Només vull això. Sé que me la té guardada. M'enviava missatges amenaçant-me cada dos per tres".

Segons el jutge, la dona ha de recollir la seva filla en el domicili cordovès dels avis paterns, on hi ha la petita passant uns dies de vacances i on, segons Noelia, també viu la seva exparella.

El jutge dicta en la sentència que, malgrat tenir la custòdia la mare, el pare pot veure la seva filla durant els períodes de vacances anuals i que, a causa de la precària situació econòmica del pare, ha de ser la mare qui reculli la menor. El pare viu a la població cordovesa d'Hornachuelos a casa de la seva família.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.