Societat

Els treballs de la construcció del túnel del TGV a BCN comencen dimarts que ve al carrer Mallorca

Transport

Adif iniciarà el pròxim dimarts 19 d'agost els treballs previs de la construcció del túnel de la línia d'alta velocitat entre el tram de Sants i la Sagrera al carrer Mallorca. Les obres, que consisteixen en el desviament dels serveis, les escomeses i la construcció del túnel i de dos pous, es desenvoluparan en 130 metres de longitud compresos entre el carrer Espronceda i l'avinguda Meridiana.

Els treballs obligaran a tallar el trànsit en el carrer Mallorca, entre l'avinguda Meridiana i el carrer Espronceda, així com una petita àrea del carrer Clot, entre Espronceda i Felip II, motiu pel qual s'han establert itineraris alternatius per la circulació dels vehicles.

El tràfic es desviarà pel carrer Múrcia, que invertirà el seu sentit actual de circulació, i es posaran passadissos per als veïns i carrils per a vehicles d'accés als aparcaments.

El carrer Trinxant canviarà el seu sentit actual de circulació i per permetre el pas als veïns passaran a tenir doble sentit de circulació el carrer Espronceda, en els trams Múrcia-Clot i Clot-València, el carrer Clot, entre Biscaia i Espronceda, i el carrer Biscaia disposarà d'un únic carril de circulació en la seva intersecció amb el carrer Mallorca.

A més, s'habilitaran parades d'autobús de les línies 33, 34, 35, 43, 44, 192, B-20 i N-9 en el carrer Múrcia i l'Avinguda Meridiana. L'Ajuntament ha recordat que els itineraris estaran convenientment senyalitzats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.