Societat

Detenen a Tàrrega un gran distribuïdor de droga

SUCCESSOS

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Tàrrega una persona que presumptament distribuïa droga a les comarques lleidatanes de la Segarra i l'Urgell. El detingut, Najim O., de 28 anys i amb antecedents, ja ha ingressat a la presó.

Aquesta detenció és fruit d'una investigació que es va iniciar a principis del 2007 quan es va detectar que en diferents zones lúdiques de Tàrrega es podria estar venent droga a consumidors de tota la comarca.
El detingut, Najim O., portava a sobre 20 paperines de cocaïna de 19,7 grams i 915 euros en efectiu, però els Mossos van trobar a casa seva durant un registre gairebé 500 grams d'haixix i 76 grams de cocaïna, a més d'uns 20.000 euros en bitllets. Tota la droga requisada té un valor d'uns 21.000 euros.

Segons els Mossos d'Esquadra, aquesta investigació ha permès "donar un cop important a un dels punts de distribució de cocaïna més important de les comarques de l'Urgell i la Segarra". El detingut va passar divendres a disposició del jutjat d'instrucció de Cervera, que va decretar l'ingrés a la presó al Centre Penitenciari de Ponent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.