Societat

Més gossos, més grans i sempre el mateix espai

La notícia del lector

Cada cop més, i cada cop més grans. L'Associació d'Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona denuncia que les instal·lacions d'aquest centre "estan desbordades" i que hi ha molts gossos de grans dimensions "tancats pràcticament tot el dia en gàbies que quedarien petites fins i tot a un gos pequinès".
El problema que reivindiquen és doble: l'augment d'animals fa disminuir tant l'espai per gos com el temps de passeig.

La sobreocupació del Centre d'Animals de Companyia de Barcelona, que té una capacitat recomanable de 70 places i supera de llarg el centenar de gossos, s'ha mantingut des que es van abolir els sacrificis, i la solució municipal s'ha mantingut invariable: un nou parc d'acollida d'animals a Santa Perpètua de Mogoda.

De moment, però, aquest projecte està aturat, perquè l'Ajuntament de la localitat no accepta la proposta. Des de l'Agència Catalana de Salut Pública asseguren que la situació no ha empitjorat en l'últim any i que s'han fet els possibles per garantir el benestar dels gossos.

Aquesta informació ha sigut elaborada gràcies a la carta de l'Associació d'Amics i Voluntaris de la Gossera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.