Societat

Badalona

Les entitats socials creen un calendari d’advent digital

Vint-i-quatre associacions del tercer sector participen enguany en el primer calendari d’advent solidari d’entitats socials de Badalona. Sota l’impuls de Càritas parroquial de Sant Josep s’ha treballat en xarxa per fer un joc calendari conjunt que dona a conèixer als ciutadans el treball que s’està fent. A la vegada, ha estat i és una oportunitat per treballar en xarxa i també és una oportunitat per atraure voluntariat. Qui hi vulgui participar pot registrar-se a https://www.calendariadventsolidari.cat/ . El dia 1 s’activarà el joc, que consisteix a respondre preguntes i fer activitats, cada dia diferents i al voltant d’una de les entitats que hi participen: Creu Roja, Aspanin, Acollida i Esperança... Hi ha tot un sistema de punts i, al final, l’oportunitat de guanyar un munt de premis –que es lliuraran el 13 de gener–, gràcies a la col·laboració d’altres entitats, botigues i empreses de la ciutat, com ara el club de bàsquet Joventut. Per exemple: tres dies d’escapada al Pirineu, un televisor, una tauleta, un dinar o sopars a restaurants de la ciutat, entrades per al teatre i per a la Penya i vals de compra en mercats i botigues.

Fa alguns dies, a la presentació les entitats van presentar el calendari com una manera molt amable de mostrar com acompanyen les persones, “de manera propera, mirant-los als ulls, reconeixent la seva dignitat”.

LA XIFRA

24
associacions
es posen d’acord per donar-se a conèixer través d’un joc interactiu amb premis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia