Societat

SOCIETAT

Mor als 67 anys l’arquitecta Karin Hofert, professora universitària de referència a Catalunya

Va ser subdirectora de projectes internacionals a l’Escola Tècnica Superior de Barcelona

L’arquitecta Karin Hofert Feix, professora de Projectes a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, va morir dilluns als 67 anys a Badalona, segons ha confirmat el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Hofert es va graduar en Arquitectura a l’ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya el 1986 i, poc després, va començar la seva activitat acadèmica, primer com a professora a la Càtedra de Federico Correa, el curs 1987-1988 i, més tard, a la Càtedra d’Helio Piñón a Projectes II.

El 1991 va obtenir la plaça de professora titular i, al llarg de la seva trajectòria docent, va formar part de diversos cursos de projectes, als equips coordinats pels professors Antonio Armesto, Cristina Gastón i Jaime J. Ferrer Forés. El 2008 va ser nomenada subdirectora de Relacions Internacionals de l’ETSAB.

L’arquitecta va compaginar la seva tasca docent amb l’exercici professional i la participació en concursos d’arquitectura, centrant la seva activitat en els projectes d’equipaments i habitatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia