Societat

Un home cuina presumptament restes de carn humana a Mèxic i se les menja

Les autoritats consideren que es tracta de restes de carn de la seva xicota, identificada com a Alejandra Galena

El presumpte caníbal detingut a la capital mexicana després de trobar al seu departament el cadàver mutilat de la seva xicota, va cuinar restes de carn humana i presumiblement se les va menjar, segons van informar ahir autoritats locals.
Funcionaris de la Procuradoria General de Justícia de la capital van dir en roda de premsa que a l'apartament de José Luis Calva Zepeda es van trobar restes de carn fregida en una paella, en un plat amb coberts i en una caixa de cereals, que després de diversos estudis va resultar que corresponia a l'avantbraç dret d'una persona.

Les autoritats consideren que es tracta de restes de carn de la seva xicota, identificada com a Alejandra Galena, perquè la policia va trobar l'avantbraç dret de la dona sense ossos ni músculs dins d'una nevera. Tot i això, s'ha d'esperar als resultats de les proves d'ADN per corroborar-ho, segons els funcionaris.

"Hi ha la presumpció que sí que va poder haver ingerit aquest teixit", ha dit el coordinador general de Serveis Pericials de la Procuradoria, Rodolfo Rojo.

A més de l'avantbraç, dins de la nevera hi havia la cama dreta de la noia i la resta del cos dins d'un armari de l'habitació del suposat responsable. Rodolfo Rojo va dir que al plat i al costat d'un tros de llimona hi havia una forquilla que també contenia restes de la carn fregida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.