Societat

Alerten que l'exposició involuntària al Wi-Fi dels veïns de cent metres a la rodona provoca insomni, fatiga i mal de cap

CATALUNYA

Si una persona no utilitza Wi-Fi a casa seva o a la feina però, en un radi de cent metres, té un veí que sí fa servir una xarxa sense fils, podrà patir igualment insomni, fatiga, mal de cap, problemes de memòria, aprenentatge i orientació, falta de concentració i atenció i xiulets al cap.

Així ho adverteix la investigadora Cindy Sage, coautora del BioInitiative Report, un informe en què una vintena de científics experts en salut pública alerten del perill de les ones electromagnètiques dels telèfons mòbils, dels fixos sense fils i del Wi-Fi. Sage critica "l'exposició involuntària" que pateixen les persones que han decidit no tenir Wi-Fi per estalviar-se problemes de salut però de totes formes reben les ones dels edificis veïns.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.