Societat

societat

Blanes celebra la 20a Festa de Benvinguda d’Es Tió

El III ‘Es Tió als Barris’ se celebrara el cap de setmana del 16 i 17 de desembre i començarà al dissabte al matí a Mas Enlaire.

Blanes ha celebrat aquest diumenge la 20a Festa de Benvinguda d’Es Tió, que el proper cap de setmana visitarà diversos barris del municipi. Organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra i amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, la cercavila de celebració va començar a la Plaça dels Països Catalans i va seguir pel Passeig de la Marina, la Plaça Catalunya, el Passeig Cortils i Vieta, un tram del Carrer Ample i, finalment, va arribar a la Plaça d’Espanya, on s’hi va aturar definitivament.

Com ja es tradició, la celebració la va obrir els músics de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, que van interpretar un variat repertori de nadales per a tots els públics. També hi van participar els gegantons i capgrossos de la Colla Gegantera de Blanes, així com els gegantons de l’Esbart Joaquim Ruyra. Rere d’ells, s’hi aplegaven les famílies que seguien Es Tió i un gran nombre de públic, entre els quals s’hi comptava la regidora de Participació Ciutadana i Joventut, Estefanía Romerov així com d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

Es Tió estarà ubicat a la Plaça d’Espanya fins el proper cap de setmana, quan començarà la seva particular gira.

‘Es Tió als Barris’ el 16 i 17 de desembre

Per altra banda, per tercera edició consecutiva l’Ajuntament de Blanes, amb el suport de l’Esbart Joaquim Ruyra i les Associacions de Veïns, ha organitzat ‘Es Tió als Barris’ el proper cap de setmana del 16 i 17 de desembre, que inclourà quatre festes arreu de diversos veïnats del municipi. D’aquesta manera, el dissabte des al matí el personatge nadalenc protagonitzarà la primera celebració al barri de Mas Enlaire. A la tarda, l continuarà a la Plaça dels Dies Feiners, a Dintre Vila, a partir de dos quarts de 5 de la tarda. L’endemà, diumenge 17 de desembre, el periple continuarà al Racó d’en Portas. Finalment, la quarta i darrera festa de ‘Es Tió als Barris’ es farà diumenge a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça Ramon Casas, a Mas Cremat. Totes quatre celebracions comptaran amb una actuació de l’animador infantil Pep López, amb el seu espectacle ‘Balla Tió!’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Fòrum Carlemany registra el seu rècord d’associats

navata
medi ambient

Comença la participació ciutadana per crear el Conservatori del litoral de Catalunya

Barcelona
sanitat

Un estudi demostra que la resiliència davant l’Alzheimer difereix segons el sexe i el gènere

barcelona
educació

El TSJC suspèn el decret d’usos lingüístics que pretenia protegir el català a l’escola

barcelona

Els Mossos faran una auditoria al Trueta per millorar la seguretat

girona

Un tall a la fibra òptica deixa sense servei de telefonia i Internet els veïns

sant joan de les abadesses
Política

Barcelona desencalla el trasllat dels bombers i l’escola Entença de l’Eixample

Barcelona
urbanisme

Mataró posa en marxa la redacció del nou pla general per decidir el seu futur

Mataró

S’impulsa la creació dels Consells de Barri i els Consells Sectorials

vidreres