Societat

Societat

Fusa Tatsumi, la segona persona més gran del món

Va néixer el 25 d’abril de 1907. Només la superava la catalana nascuda als Estats Units Maria Branyas Morera, que actualment resideix a Olot

La segona dona més gran del món i la primera d’Àsia, Fusa Tatsumi, va morir abans-d’ahir a l’edat de 116 anys, segons han anunciat les autoritats de Kashiwara (Japó), ciutat on residia.

Nascuda el 1907, havia dedicat tota la seva vida a l’agricultura i no havia patit mai cap lesió o malaltia de gravetat, amb l’excepció d’una fractura de fèmur. L’any 1939 es va casar i l’any 1941 va tenir el seu primer fill. Va viure fins als 107 anys a casa seva amb un bon estat de salut. A partir d’aleshores va ingressar a una residència de gent gran i, actualment, feia un any que tenia dificultats per parlar i no es movia del llit. Va ser l’any passat, amb la mort als 119 anys de la també japonesa Kane Tanaka, quan es va convertir en la persona asiàtica més gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia