Societat

Esclata una bomba a les obres de l'A-8, a Guipúscoa

Política

Una bomba ha fet malbé aquest dilluns a la matinada sis casetes d'obra a les obres de l'autopista A-8, a la localitat guipuscoana d'Orio. A banda de les casetes, també han quedat afectats per la explosió quatre vehicles de l'empresa encarregada de les obres.L'Ertzaintza ha atribuït l'acció a ETA per la manera com s'ha dut a terme, i ara està intentant determinar la quantitat d'explosiu utilitzat. El que no ha pogut determinar és l'hora exacta de l'explosió, ja que fins l'arribada dels treballadors, al matí, ningú s'havia adonat dels desperfectes.

El govern basc ha condemnat l'atemptat que ha colpejat les empreses que treballen a les obres. En la seva nota de condemna, el govern basc ha manifestat la seva "plena solidaritat amb les empreses afectades i amb totes les persones que treballen en elles", perquè "aquestes empreses contribueixen tots els dies al progrés i a millorar el nivell i la qualitat d'aquesta societat". Ha conclòs que "la societat ha de poder dir-li a ETA que la violència s'ha d'acabar d'una vegada i per sempre".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.