Societat

Societat

Mor Josep Maria Muñoz, ginecòleg de l’antiga clínica Dr. Muñoz de Girona

El ginecòleg gironí Josep Maria Muñoz Casadevall, el Ros, va morir dimecres passat, a l’edat de 91 anys.

Fill d’una família de metges, el seu pare, Josep Maria, i el seu oncle, Cinto, havien estat els fundadors de l’antiga clínica Dr. Muñoz, a l’avinguda Jaume I de Girona. Josep Maria fill va començar aprenent la professió de ginecòleg a la mateixa clínica ajudant el seu oncle Cinto. Més endavant va anar a estudiar medicina a l’hospital Clínic de Barcelona, es va llicenciar i va aconseguir una plaça de ginecologia a la sanitat pública. Va tornar a Girona per treballar a l’hospital Álvarez de Castro, l’actual Doctor Josep Trueta, i, a més a més, va entrar a treballar com a ginecòleg a la clínica familiar. Per altra banda, també va desenvolupar la seva professió en diverses mútues privades i fins i tot va ser durant una temporada el ginecòleg oficial de la caserna militar de Girona. El 1992 la clínica Dr. Muñoz va tancar, però ell va continuar treballant en diversos centres privats de la ciutat fins a principis del nou segle, quan es va jubilar definitivament.

Josep Maria Tete, un dels seus cinc fills, el recorda com una persona de caràcter, molt treballadora, que no s’havia agafat mai vacances i que sempre estava disposada a ajudar.

La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquesta tarda, al tanatori Mémora de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.