Societat

Els estudiants catalans s'enfronten a l'últim dia de les proves de selectivitat

Els estudiants catalans s'enfronten a partir de les 9 hores d'aquest dijous al tercer dia de les proves de selectivitat amb els exàmens de física o llatí i química o història de l'art, a més de les matèries de modalitat, en funció del seu itinerari.

Les matèries de modalitat, de les quals només en realitzaran una, són dibuix tècnic, ciències de la terra i del medi ambient, electrotècnia, mecànica, tecnologia industrial, economia i organització d'empreses, grec, història de la música, literatura castellana, literatura catalana, fonaments del disseny, imatge, volum i tècniques d'expressió gràfica-plàstica.

Un total de 24.833 alumnes catalans van iniciar dimarts els exàmens de les proves d'accés a la universitat (PAU) corresponents a la primera convocatòria, que s'acabarà aquest dijous a les 14 hores.

Dimecres es van examinar de les matèries comunes: història o filosofia, i d'algunes assignatures de modalitat com biologia, geografia, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i dibuix artístic.

La majoria dels alumnes realitzen les proves en comarques de Barcelona (18.847), seguits de Girona, on se'n presentaran 2.275, Lleida, amb 1.528, i la província de Tarragona, on es presentaran 2.223 alumnes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.