Societat

Els sindicats convoquen el professorat dels centres públics a una vaga el 14 de febrer en defensa de l'ensenyament 'públic i de qualitat'

CATALUNYA

Els cinc sindicats representatius de l'ensenyament públic a Catalunya, USTEC-STEs; FE-CCOO; ASPEPC.SPS; FETE-UGT i FE-CGT, han convocat el professorat del centres públics a una jornada de vaga el 14 de febrer a les dotze del migdia perquè es retiri la 'totalitat' del document de bases de la Llei d'educació de Catalunya (LEC). En cas que la retirada no es produeixi 'continuaran' amb les mobilitzacions i s'obrirà un període de 'confrontació social', ha explicat la portaveu d'ensenyament d'USTEC-STEs, Rosa Cañadell.

A més, la representant sindical ha apuntat que fins a aquest dia es duran a terme accions puntuals com la protesta que aquest dijous a la tarda protagonitzaran davant del CaixaFòrum, on el conseller d'Educació, Ernest Maragall, presenta el document de bases de la LEC davant la comunitat educativa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.