Societat

Malgrat l'oposició de diverses entitats l'Ajuntament de BCN aprova una nova muntanya russa per al Tibidabo

L'Ajuntament de Barcelona, malgrat la reiterada oposició ciutadana, ha aprovat inicialment el Projecte d'una nova Muntanya Russa al Parc d'Atraccions del Tibidabo, exposat al públic a l'Avinguda Diagonal que suposa explanar més d'una hectàrea, cimentar amb 3.000 kg de formigó cada una de les 109 potes de suport de l'atracció, de 35 metres d'alçada i construir un edifici de 3 pisos per les guixetes, l'embarcament i una rampa elíptica.

L'Ajuntament proposa aquest projecte per augmentar la "rendibilitat" del Parc d'Atraccions, que ara és municipal, un bé públic amb una funció social. Mentrestant el Parlament de Catalunya està discutint la Declaració de Parc Natural i el govern ha inclòs Collserola a la Xarxa Natura 2000.

A la Plataforma Cívica per a la defensa de Collserola li preocupa la destrucció d'aquest espai verd a base de talar els arbres i augmentar la construcció, un dany al bosc que ha costat 100 anys regenerar. Si vols saber-ne més i aturar aquest projecte visita la web que us adjuntem.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.