Societat

Troben el cadàver de la menor desapareguda a Tenerife amb evidències d'abusos sexuals

Tràgic desenllaç en la desaparició de la noia de 15 anys que el 26 de juliol no va tornar a dormir a casa, al municipi tinerfeny d’Arona. El cadàver de Fernanda Fabiola Urzúa va ser localitzat ahir a la matinada a menys d’un quilòmetre del domicili familiar i quan estava a punt de complir-se una setmana de la desaparició. El cos mostrava signes d’abusos sexuals, que l’autòpsia haurà de confirmar.

La confessió d’un dels dos homes detinguts pel segrest, violació i assassinat de l’adolescent va permetre a la Guàrdia Civil trobar el cadàver, que estava “tapat amb pedres i sorra” en una zona que s’havia rastrejat tres vegades, segons va explicar el general en cap del cos armat a les Canàries, Miguel Martínez.

Tres dies de vigilància
L’assassí confés, de 28 anys i amb antecedents per delictes sexuals, va ser detingut dimecres a la tarda després d’haver estat sotmès a tres dies de vigilància. És el propietari del totterreny blau que va ser vist per un ciutadà en la zona on va aparèixer una sabatilla i un cinturó de la menor. Precisament, la Guàrdia Civil va trobar objectes de la noia a l’interior del vehicle. El general en cap, Miguel Martínez, també va explicar que l’assassí confés resideix en un barri molt proper al de Fernanda Fabiola.

Tot i que inicialment va negar tenir res a veure amb la desaparició de l’adolescent, el detingut també va facilitar la identitat d’un altre home que seria coautor del rapte i l’assassinat de Fernanda Fabiola.

Amb aquest cas, ja són quinze els menors desapareguts i trobats morts des de 1997 a l’Estat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.