Societat

14 morts en tres tirotejos en poques hores als Estats Units

Successos

Tres tirotejos en poques hores han causat un total de catorze morts als Estats Units. El primer episodi de violència ha passat a Califòrnia, concretament en un suburbi de la ciutat de Los Angeles, quan un home s'ha atrinxerat durant hores a casa seva i ha amenaçat de matar la família.

Després d'un setge policial que ha durat unes deu hores, l'home ha disparat indiscriminadament i ha mort tres membres de la seva família i després s'ha suïcidat. Un policia ha mort també durant el tiroteig.

En el segon tiroteig, tot just vint hores després del primer, sis persones han mort pels trets d'un home en unes dependències municipals de Kirkwood, un suburbi de Saint Louis, a l'Estat de Missouri, al centre del país.

L'autor del tiroteig, que també ha mort per trets de la policia, ha entrat a l'edifici, ha matat un policia al pàrquing, un altre als passadissos i 3 persones més que eren en una sala.

També ha ferit de gravetat, amb un tret al cap, l'alcalde de Kirkwood. Després d'això, i en un intercanvi de trets amb la policia, el pistoler ha mort. Segons algunes fonts, l'autor del tiroteig era un contractista local de 52 anys que ja havia tingut conflictes amb l'Ajuntament i que havia estat detingut en dues ocasions per haver irromput en reunions municipals el 2006.

Assasinats en una universitat tècnica
El tercer tiroteig ha tingut lloc a la universitat tècnica de Baton rouge, a Luisiana, quan una dona ha entrat en una aula i ha disparat mortalment contra dues estudiants. Tot seguit, l'agressora s'ha suïcidat. Un oficial de policia ha declarat a la cadena CNN que es desconeixen els detalls i la motivació del crim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.