Societat

Steve Jobs presenta el nou iPod Touch

El nou reproductor d'Apple inclou pantalla tàctil, connexió wi-fi i visor per a Youtube

Steve Jobs, director executiu d'Apple, ha presentat avui a San Francisco l'iPod Touch, un nou reproductor multimèdia que recull les característiques revolucionàries de l'iPhone, el telèfon mòbil llançat recentment per la mateixa companyia. El nou iPod, que inclou una gran pantalla tàctil com a principal espai d'utilització de l'aparell, incorpora novetats com connexió wi-fi i un visor específic per a YouTube.

Durant la presentació de les principals novetats d'Apple per a la nova temporada, Steve Jobs ha anunciat una important rebaixa del preu de l'iPhone, i ha mostrat un altre nou llançament de la companyia, un iPod Nano amb pantalla, que permetrà visualitzar imatges i vídeos. Igualment, Apple ha presentat un nou iPod en format clàssic però doblant la seva capacitat màxima, arribant fins el 160 Gb. També s'ha anunciat una nova versió de la botiga virtual iTunes i una aliança amb la cadena de cafeteries Starbucks.

Apple, que ha venut més de 100 milions d'unitats de la familia de reproductors iPod, ha anunciat que els nous models començaran a estar disponibles a les botigues dels Estats Units a partir del cap de setmana vinent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.