Societat

Un carril de l'avinguda Meridiana estarà tallat al trànsit entre avui i mitjans de setembre per obres de la L9

Un carril de l'avinguda Meridiana d'entrada a Barcelona romandrà tancat al trànsit entre aquest diumenge i mitjans de setembre per obres de construcció de la nova estació Felip II Sagrera-Meridiana de la Línia 9 de metro, segons ha informat la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP).

El carril es tallarà en un tram de 300 metres al carrer Felip II i a l'altura de la via Concepció Sorral s'hi establirà un itinerari alternatiu senyalitzat que discorrerà per Navas de Tolosa fins a enllaçar amb l'avinguda Meridiana un altre cop.

A mitjans de setembre, es reobrirà el tram però es mantindrà l'itinerari alternatiu cap el nord per a poder buidar el pou i continuar les obres de connexió posterior entre la sortida d'emergència i el túnel del metro.
Aquest tall permetrà construir les pantalles de la sortida d'emergència de la futura estació, després que els treballs s'hagin iniciat a mitjans de juny. La sortida formarà part de la futura estació de Sagrera, que connectarà a l'exterior mitjançant l'actual accés de la L5 de Felip II. Aquest intercanviador permetrà l'enllaç entre les línies 9, 4, 5 i 1 de metro i Rodalies de Renfe.

Paral·lelament, continuarà tallada el carrer Felip II entre Meridiana i Juan de Garay per avançar en la construcció de l'estació de la L9.

També fins el setembre continuarà tallat el tram del carrer Sant Antoni Maria Claret entre Meridiana i Hondures i s'ocuparà el tram final d'un carril del carrer Felip II per facilitar l'accés dels camions a l'obra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.