Societat

Mor una adolescent de Canàries a Disneyland París

La noia va perdre el coneixement durant el trajecte en la Rock'n'Roller Coaster, una muntanya russa del parc

Una adolescent de 14 anys de les Canàries va morir ahir a Disneyland París, després pujar a una de les seves muntanyes russes, han informat fonts del parc d'atraccions.

Fonts judicials han indicat que segons les primeres dades de l'investigació, tot sembla indicar que la mort va ser ocasionada per un problema mèdic, encara que falten les conclusions de l'autòpsia. Sembla que la noia va perdre el coneixement cap a les 13:40h de dilluns dins de la Rock'n'Roller Coaster, una muntanya russa del parc. Els seus amics se'n van adonar un cop es va acabar el recorregut.

Pieter Boterman ha recordat que algunes atraccions com aquesta muntanya russa hi ha un cartell que desaconsella pujar-hi a le dones embarassades i a les persones amb problemes d'esquena o antecedents cardíacs.

Disneyland París ha posat en marxa un grup d'ajuda psicològica pels escolars amb els quals viatjava la noia morta.

La noia viatjava amb la seva escola, amb una cinquantena d'estudiants més, ha precisat a Efe el portaveu de Disneyland París, Pieter Boterman.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.