Societat

El restaurant Empòrium, premiat amb dos sols de la Guia Repsol

El restaurant Empòrium, situat a Castelló d’Empúries, ha aconseguit pe primera vegada -fins ara en tenia un- dos Sols amb què la Guia Repsol distingeix els millors establiments. En terres gironines quatre establiments més s’han estrenat amb un Sol: Els Pescadors de Llançà, el Normal de Girona, el Saó, by Vicenç Fajardo de La Bisbal d’Empordà, i Almadraba, a Roses. Així mateix, aquesta edició el restaurant Les Cols, d’Olot -que ja té tres Sols- , ha rebut el premi Sol Sostenible per l’ús responsable de matèries primeres i la gestió energètica eficient.

Amb tot, Catalunya suma un total de 115 restaurants guardonats: 80 amb un Sol, 25 amb dos Sols i 10 amb tres Sols. L’entrega dels Sols de la Guia Repsol s’ha celebrat aquest dilluns a la tarda a l’Auditori i Palau de Congressos El Batel de Cartagena i ha comptat amb al presència del president de Repsol, Antonio Brufau i del president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras.

El restaurant Empòrium , reflexa la feina de la família Jordà entregada al món de l’hostaleria des de l’any 1965. Al capdavant, hi ha els germans bessons Màrius i Joan Jordà, que proposen dos menús per gaudir de la “nostra cuina de mar i muntanya sense renunciar a tocs actuals, on ressalten els sabors empordanesos, sempre en base a productes de proximitat i sostenibles”. El restaurant també té un Estrella Michelin i una Estrella Verda Michelin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.