Societat

Extingit l'incendi de l'Hospital Can Ruti

Els Bombers de la Generalitat han donat per "completament extingit" a les 17.20 hores l'incendi declarat aquest migdia a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelonès), més conegut com a Can Ruti, tot i que prossegueixen amb les tasques de ventilació de les de plantes de l'edifici afectades per l'intens fum, ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments.
Una trentena de dotacions dels Bombers segueix al lloc del sinistre inspeccionant l'edifici i, segons els serveis d'emergències "a poc a poc" s'estan restablint els serveis de gas i electricitat, i es reubica els malalts a les seves habitacions o en altres habitacions habilitades.

A més dels Bombers de la Generalitat i de la ciutat de Barcelona, també han treballat a l'incendi vuit furgonetes i una vintena de patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local, Creu Roja i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), entre d'altres, que han col·laborat a l'evacuació i reubicació dels malalts, i en el control d'accessos a l'hospital.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.