Societat

Ryanair tancarà la seva pàgina web a partir de divendres fins dilluns

L'aerolínia de baix cost Ryanair tancarà durant tres dies la seva pàgina web, de manera que no es podran fer compres de bitllets d'avió, per actualitzar el seu sistema de reserves, segons ha informat en un comunicat.

Concretament, el canvi en el sistema de reserves en línia tindrà lloc des de les 22:00 hores d'aquest divendres fins a les 23:00 hores de dilluns 25. L'aerolínia informa que els passatgers que hagin de volar aquests dies no es veuran afectats pel tancament de la web.

Tot i això, aquells consumidors que vulguin fer reserves de vols hauran d'esperar necessàriament al restabliment del servei a internet.
La directora de màrqueting de la companyia de baix cost, Maribel Rodríguez, ha assenyalat que el tancament de la web no repercutirà en els resultats de la companyia perquè ja es té "un volum significatiu de reserves".

Ryanair ha registrat un benefici net de 35 milions d'euros en el seu tercer trimestre fiscal (entre octubre i desembre del 2007), fet que suposa una caiguda del 27% respecte al mateix període de l'exercici precedent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.