Societat

Els veïns de l'edifici sinistrat a la Verneda es reuneixen amb les companyies asseguradores per iniciar el procés de reclamació

CATALUNYA

Els veïns de l'edifici situat al número 139 del carrer Andrade de Barcelona, que aquest dilluns va quedar parcialment destrossat per una explosió, s'han reunit aquest dimarts a partir de tres quarts de deu del matí amb les companyies asseguradores de l'immoble per saber com iniciar el procés de reclamació.

Els veïns han pujat a alguns pisos a buscar pertinences acompanyats dels bombers. Tots els ferits ja han estat donats d'alta, tret de la dona que va patir cremades de segon grau a les mans i que continua ingressada.
Els veïns han explicat que han passat la nit bé i que estan recuperant la calma després dels nervis que van viure aquest dimarts amb l'explosió que va causar 3 morts, 13 ferits i 37 desallotjats.

Els veïns han explicat que ningú s'esperava que passés això i no han volgut valorar cap de les hipòtesis fins que no acabi la investigació. Tot i que han insistit que a vegades posava espelmes i tirava sal a l'escala han assegurat que no la creien capaç de fer alguna cosa així.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.