Societat

Desallotgen diverses cases okupes a Sants sense incidents

Agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra han desallotjat a primera hora d'aquest matí diverses cases ocupades al carrer Miquel Àngel del barri de Sants de Barcelona.

Segons han informat fonts del col·lectiu okupa i de la policia catalana, l'operació policial ha començat a les 06:32h en sis petites cases de dues plantes situades entre els números 53 i 57 del carrer Miquel Àngel, a prop del carrer Papin. També sembla que s'ha de desallotjat un espai usat com a 'esplai' alliberat.

Segons els Mossos, el desallotjament s'ha fet pacíficament i sense incidents. Cap a les vuit del matí, diversos okupes s'hi han presentat per entrar-hi i retirar els objectes personals.

En canvi, des del col·lectiu okupa s'ha denunciat la presència massiva de furgons de la policia, que han tallat el carrer, i que s'han retingut diversos dels ocupants a dins de l'habitatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.