Societat

Esgotades en 3 hores les 3.500 entrades per visitar el Port de BCN en golondrina

Festa Major

Les 3.500 entrades gratuïtes que el Port de Barcelona repartia avui per visitar en golondrina les seves instal·lacions, amb motiu d'una jornada de portes obertes per les festes de la Mercè de la capital catalana, s'han esgotat en tan sols tres hores.

Concretament, i segons ha informat un portaveu del Port de Barcelona, llargues cues per obtenir una de les entrades per al passeig en golondrina han desbordat les previsions de l'organització, que invitava avui els barcelonins a conèixer els molls de la ciutat en una jornada de portes obertes.

En tres hores, s'han esgotat les 3.500 entrades per als passejos en golondrina, que des de les 11:00 i fins a les 20:00 hores han salpat cada mitja hora per recórrer el port de Barcelona, sense interrupcions.

Als afortunats que han aconseguit embarcar a les golondrines, se'ls ha regalat el mocador de les festes de la Mercè i se'ls ha ofert una visita guiada per les instal·lacions del port, especialment les menys conegudes, les de l'àrea comercial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.