Societat

Dinou platges deTarragona estan tancades al bany per l'estat de la mar

Medi ambient

La bandera vermella oneja aquest dimecres en dinou platges del litoral tarragoní i al Prat de Llobregat (Baix Llobregat)a causa de l'estat de la mar o el temps. Concretament, a la demarcació de Tarragona hi ha prohibit el bany a les quatre platges del Vendrell, les quatre de Calafell i les dues de Cunit (Baix Penedès), les quatre de Roda de Barà i la Pineda (Pinar de Perruquet) de Vila-seca (Tarragonès), i les platges de Capellans, l'Arrebassada, Savinosa i Tamarit a Tarragona. Tanmateix, són 52 les platges catalanes que tenen hissada la bandera groga per l'estat de la mar i el temps, sense haver-n'hi cap per meduses almenys fins les deu del matí, moment en què se n'actualitza l'estat.

La demarcació de Barcelona és la que demana precaució en el bany en més platges, ja que en el seu litoral onegen 34 banderes grogues. Així les platges de Barcelona amb bandera groga al Maresme són les tres d'Arenys de Mar, les dues de Calella, les quatre de Sant Pol de Mar, les dues del Masnou, les tres de Montgat, les dues de Pineda de Mar, les cinc de Mataró, la platja de Caldetes a Caldes d'Estrac i la de Llavanares de Sant Andreu de Llavanares. També la platja de Castelldefels, Gava , Viladecans i la del Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès) i les set platges de Barcelona.

A la Costa Brava, en canvi, només onegen una bandera a Sant Pere Pescador (Alt Empordà) i deu banderes grogues al Baix Empordà situades a les tres platges de Palamós, les tres de Sant Feliu de Guíxols, a Llafranc i Port Bo de Palafrugell i a les platges de Sa Conca i Port d'Aro a Castell-Platja d'Aro. D'altra banda, la costa tarragonina hissa banderes grogues a la platja Racó de Vila-seca i a la Mora, Llarga I, Llarga II, Llarga III, Miracles i Comandància de Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SUCESSOS

Comissen una boa i una pitó de Birmània a un particular

Monistrol de Montserrat
METEOROLOGIA

Les comarques de Lleida poden superar demà els 40 graus

LLEIDA
societat

La Festa de l’Estiueig de Ribes de Freser estarà dedicada a Àngel Guimerà

Ribes de freser

Reforç policial i un dron nocturn a Mataró per vigilar les Santes

mataró
ECONOMIA

El sector del turisme rural vol que es regulin els pisos turístics als pobles

Barcelona
TURISME

Les reserves als càmpings del Pirineu de Lleida freguen el 90%

Lleida
SOCIETAT

Un informàtic diu que Dobrowolski volia vídeos i arxius sobre el coma diabètic

Barcelona
SOCIETAT

Les denúncies per venda ambulant ja doblen totes les del 2023

Barcelona
santa cristina d’aro

Busquen un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi

santa cristina d’aro