Societat

Maragall presenta la futura Llei d'Educació davant uns 400 membres de la comunitat educativa de les comarques gironines

COMARQUES GIRONINES

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, s'ha desplaçat aquest divendres fins a l'Auditori de Girona per a donar a conèixer el document de base per a la futura Llei d'Educació de Catalunya, quinze dies després de la seva presentació oficial a Barcelona. Davant uns 400 membres de la comunitat educativa de les comarques gironines i d'una nodrida representació del món polític local, Maragall ha desgranat les propostes de la futura legislació, que pretén avançar dels sis fins als tres anys l'edat obligatòria d'anar a l'escola.

Entre d'altres conceptes, el conseller d'Educació ha parlat de la necessitat de millorar l'èxit escolar de l'ensenyament obligatori –el 28% d'alumnes no obtenen el graduat d'ESO– i d'incrementar les taxes d'estudiants d'educació postobligatòria. Maragall ha avançat que els dos eixos sobre els quals vol girar el nou text són 'l'equitat i l'excel·lència' educatives i s'ha mostrat partidari d'un sistema d'avaluació 'més exigent' amb el professorat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.