Societat

Els internautes prefereixen comprar a la xarxa que anar de rebaixes

Una enquesta posa de manifest l'increment que està experimentant el comerç electrònic entre els consumidors

Sense aglomaracions ni cues ni corredisses. Un 73% dels internautes creu que els portals de compra-venda de la xarxa acabaran substituint les clàssiques rebaixes. És una de les conclusions d'una enquesta feta per PriceMinister al maig a un miler d'internautes que posa en evidència l'increment que està experimentant el comerç electrònic i les preferències dels consumidors a optar per entrar a la xarxa abans de fer cues interminables.

La progressiva pèrdua de por a comprar per Internet ha fet que cada cop siguin més les persones que optin per fer determinades compres a través de la xarxa per la comoditat que representa. Segons l'enquesta, sis de cada deu enquestats han comprat o venut algun producte a un particular durant l'úlltim any, i un 66% ho han fet a través d'Internet.

Grau de satisfacció
Prop del 70% dels cibercompradors confessa sentir-se bastant o molt satisfet de la seva compra i el 45%, que Internet és la forma més efectiva a l'hora de comprar o vendre productes entre particulars.

A més, es posa en evidència que a l'hora de comprar un producte o un servei, la gent (un 93% dels enquestats) utilitza la xarxa com a font d'informació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.