Societat

Detenen dos monitors per insultar els nens d'unes colònies a Tossa de Mar

Societat

La Policia Local de Tossa ha detingut aquest diumenge a la matinada dos monitors d'unes colònies, de 24 i 26 anys, i un tercer jove, tots tres de nacionalitat anglesa, que van insultar un grup de nens d'entre 10 i 14 anys que estaven en unes colònies per aprendre anglès. Els fets van passar en el Club Aire Lliure, situat a la cala Llevadó. Està previst que els tres joves passin aquest dimarts a disposició judicial, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els pares d'una nena van avisar la policia que uns monitors estaven insultant la seva filla i alguns dels seus companys. Els agents es van desplaçar fins allà i van trobar alguns nens tancats en un bungalou que estaven molt nerviosos. Els dos monitors, de 24 i 26 anys, i un tercer jove, tots tres de nacionalitat anglesa, es trobaven en estat d'embriaguesa i es van mostrar violents davant els agents. Tots tres van quedar detinguts per atemptat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat, maltractaments, coaccions i una falta d'apropiació indeguda. Està previst que els tres joves passin a disposició judicial aquest dimarts, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

L'Ajuntament de Tossa de Mar ha anunciat que obrirà una investigació per aclarir els fets i comprovar que totes les activitats de les instal·lacions de l'empresa Club Aire Lliure s'ajusten a la normativa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.