Societat

Restablert el subministrament elèctric en totes les plantes hospitalització

La impossibilitat d'atendre amb normalitat tots els serveis hospitalaris va obligar a efectuar trasllats interns de pacients

L'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona ja disposa, a les 20 hores d'avui, de subministrament elèctric en totes les plantes d'hospitalització, a l'haver estat restablert pels equips tècnics que han treballat tot el dia per normalitzar la situació després de l'incendi que hi va haver la matinada passada.
Segons han confirmat fonts de l'Hospital Vall d'Hebron, totes les plantes d'hospitalització ja disposen de llum, encara que queden algunes àrees i zones del centre sanitari que encara no disposen de subministrament elèctric, com les de radiologia, radioteràpia i quiròfans de l'àrea general.

Les mateixes fonts han explicat que el restabliment del subministrament elèctric a les plantes hospitalàries significa que cap pacient ingressat està sense il·luminació, i han afegit que confien a recuperar la normalitat de forma progressiva, ja que fins a poc abans de les 20 hores, havia vuit plantes sense llum i en elles només quedaven 260 malalts dels 700 que caben en elles.

Un comunicat de l'hospital precisa que la Unitat de Cremats i la Unitat de Lesionats Medul·lars, que són unitats de referència per a tot Catalunya, tornaran a estar operatives aquesta mateixa nit.

El més gran de Catalunya
Segons el director gerent de l'Hospital de Vall Hebron, José Luís de Sancho, aquest centre hospitalari, que és el més gran de Catalunya, no recuperarà completament la normalitat fins a passat el cap de setmana, ja que l'incendi va afectar de forma important les instal·lacions elèctriques.

La impossibilitat d'atendre amb normalitat tots els serveis hospitalaris va obligar a efectuar trasllats interns de pacients de l'àrea general a altres edificis amb subministrament per garantir la seva adequada atenció, i també han hagut derivacions a altres hospitals de Barcelona com el Clínic, Sant Pau i Mar, així com el més pròxim a Vall d'Hebron, que és el de Sant Rafael.

En concret, 27 pacients han estat traslladats a Sant Rafael i 11 en el Clínic, Fundació Puigverd, Sant Pau i Hospital del Mar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera