Societat

L'home trobat dissabte a Lloret va morir en el transcurs d'una baralla

Successos

L'home que va aparèixer mort en dissabte passat a la matinada en una cèntric carrer de Lloret de Mar va morir en el transcurs d'una baralla, han assegurat avui els Mossos d'Esquadra, que investiguen les circumstàncies en les quals es va produir l'altercat.

Segons fonts policials, el mort, de 42 anys d'edat, veí de Lloret de Mar i nascut a Terrassa, presentava un cop al cap.

La policia autonòmica ha informat que les dades recopilades fins ara, incloent els de l'autòpsia que se li ha practicat avui, han permès dilucidar que la causa de la mort va ser un fort cop al cap que la víctima es va donar en caure a terra.

Els Mossos investiguen si la caiguda de l'home va ser perquè algú el va empènyer o si va perdre l'equilibri per alguna de les circumstàncies de la baralla.

És per aquesta raó que la policia encara no vol assegurar que es tracti d'un homicidi perquè no han pogut determinar si hi va haver intenció de matar-lo en la baralla i l'únic que han pogut confirmar és que la mort no es va deure a cap agressió, sinó que el que va ser fatal va ser el cop al cap durant la caiguda.

Els fets van ocórrer sobre les 03:00 hores de dissabte passat quan els veïns del passatge de la Creu, on va aparèixer el cadàver, van avisar la Policia Local de Lloret de Mar alertant que sentien crits al carrer que els feien pensar que hi havia una baralla.
Quan van arribar els agents l'únic que van trobar va ser el cos sense vida de l'home, estès a terra, com a únic rastre de l'altercat.

El lloc en el qual es van produir els fets està molt a prop de la principal zona d'oci nocturn de Lloret, en la qual es concentren molts bars i discoteques.

Aquest nou succés violent es produeix tan sols uns dies després de l'assassinat de la turista italiana Federica Squarise, que va estar desapareguda una setmana i el cadàver del qual va aparèixer dilluns passat. El seu assassí, un cambrer amb el qual va passar les últimes hores i que va confessar el crim, ja està a la presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Les reserves als càmpings del Pirineu de Lleida freguen el 90%

Lleida
SOCIETAT

Un informàtic diu que Dobrowolski volia vídeos i arxius sobre el coma diabètic

Barcelona
SOCIETAT

Les denúncies per venda ambulant ja doblen totes les del 2023

Barcelona
santa cristina d’aro

Busquen un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi

santa cristina d’aro
PORTBOU

El Col·loqui Walter Benjamin aborda els reptes de la memòria democràtica en l’era digital

PORTBOU
SEGURETAT

Batlle diu que l’ús de pistoles elèctriques serà “puntual i amb garanties”

Barcelona
societat

Presenten el “Pa de Mar” creat en motiu de la Copa Amèrica

Barcelona
SERVEIS

Les Brigades Municipals de Reus incorporen 25 treballadors més

Reus
POLICIAL

Detingudes cinc persones per estafar mitjançant ’smishing’

Mataró