Societat

L’Ajuntament demana al BBVA més caixers per la reducció d’oficines a Terrassa

La regidora de Gent Gran, Laura Rivas, s’ha reunit aquest matí amb una delegació del BBVA per a traslladar, com a presidenta del Consell Municipal de la Gent Gran de Terrassa i com a regidora del Districte 4, la demanda ciutadana per la manca de caixers automàtics. La petició, té el propòsit d’augmentar la cobertura de caixers de proximitat, tenint en consideració el nombre de persones grans que s’han vist afectades per la reducció d’oficines. La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament de Terrassa.

El BBVA es va quedar les antigues caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu (Unnim) el març del 2012, que només a Terrassa hi tenia fins aleshores 47 oficines del total de 566 que tenia repartides arreu. Ben aviat va començar el degoteig de tancament d’oficines, com han fet altres entitats bancàries, i actualment només en queden set, una se les quals no té servei de caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia