Societat

salut

Nova Unitat de Reanimació al Parc Taulí

Es tracta d’un equipament dotat amb tecnologia d’ultima generació

Es posarà en marxa dilluns que ve

L’Hospital Parc Taulí de Sabadell posarà en marxa dilluns una Unitat de Reanimació equipada amb tecnologia d’última generació. La nova unitat forma part de l’última fase de reforma de la Unitat de Cures Intensives (UCI) i estarà equipada amb nou boxes. De fet, l’espai està ideat com una SmartUCI.

S’hi atendran pacients postquirúrgics que, després d’una operació complexa, necessitin suport vital d’un o més òrgans, amb ventilació mecànica. També acollirà pacients amb politraumatisme. La creació de la Unitat de Reanimació respon a l’increment de pacients atesos a l’àrea quirúrgica“, segons ha destacat aquest divendres la directora Assistencial i de Serveis Transversals del Taulí, Rocío Cebirán.

En conjunt, la nova UCI té 48 boxes. L’obra se suma a la reforma recent de l’àrea quirúrgica, un projecte global que ha suposat la remodelació de 7.000 m2 del centre hospitalari amb una inversió de 15 milions d’euros. L’obra ha estat finançada amb fons REACT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia