Societat

societat

Inici de temporada alta a la platja de Castelldefels

Des de l’1 de juny, tots els serveis i equipaments de la platja estan plenament operatius

Des de dissabte 1 de juny tots els serveis i equipaments de la platja de Castelldefels estan plenament operatius de cara a la nova temporada d’estiu, que enguany finalitza el 24 de setembre. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha reubicat molts elements que s’havien retirat durant l’hivern, com aparcabicicletes, bancs o tancaments de zones dunars, entre d’altres. També s’han instal·lat els mòduls (de primers auxilis, de lavabo estàndar y de lavabos adaptats-vestidors).

Cal destacar que com a conseqüència de l’estat d’excepcionalitat per la sequera a la major part de Catalunya, les dutxes i rentapeus de la platja de Castelldefels, en un principi, estaran tancats durant la temporada de bany per estalviar aigua. Tampoc estaran en funcionament les fonts que estiguin associades a la mateixa xarxa de distribució d’aigua.

El servei de Salvament i Socorrisme ja està en funcionament i estarà operatiu fins al 24 de setembre. El dispositiu es desenvolupa a 5 punts d’assistència fixos amb banys i accessos adaptats amb passarel·les amb senyalització per a persones amb visió reduïda, 8 cadires de vigilància i 4 TAV (torres avançades de vigilància). A més, es manté la dotació dels llocs de socors ubicats al carrer Veneçuela-carrer Mèxic, a l’avinguda dels Banys i al carrer 10.

D0altra banda, el servei de seguretat de la Policia Local s’incrementa amb 16 agents i 4 caporals. A més, s’habilita un nou punt d’atenció a la víctima, ubicat a l’Oficina de Turisme de la platja (passeig Marítim, 155).

Per a facilitar l’accesibilitat i l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda, s’han instal·lat 4 pèrgoles d’ombra i 5 punts de bany adaptats. Es mantenen als punts de socors de carrer Veneçuela- c. Mèxic; avinguda República Argentina; avinguda dels Banys; carrer 10; i carrer 16-plaça de les Palmeres.

Castelldefels ha revalidat un any més la Bandera Blava per a les platges del Baixador i de Lluminetes, que certifica la qualitat ambiental i de serveis. La Bandera Blava l’atorga la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (Adeac).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.