Societat

societat

Girona acollirà la 8a edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil aquest dissabte

La Plaça del Vi de Girona acollirà aquest dissabte la vuitena edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil, que organitza Les Voltes Educa, la branca educativa i de literatura infantil de la Fundació Llibreria Les Voltes. La Fira, a banda de la venda de llibres al carrer, també presentarà un programa amb diverses activitats en català com actuacions musicals, conta contes, tallers adreçats a les famílies i jocs de taula. L’esdeveniment començarà a les deu del matí i comptarà amb diferents autors signant exemplars de les seves obres.

D’aquesta manera, a partir de dos quarts d’onze, hi ha previstes dues sessions de conta contes de llibres publicats recentment per autores gironines: “La revolució de les Metones”, el darrer conte de Mercè Palay Escardó i Sandra Ferrer Bofill amb dibuixos de Luisa Roth; i “L’embolic del doble sentit”, de Clara Vilà Ferrés i Anna Pujol Batllosera, il·lustrat per Carla Giró. En paral·lel, al matí també es realitzarà el taller “Pintem els Nostres Pensaments” i tot seguit el de jocs en català de l’empresa del País Valencià Dues Tasses.

A la tarda, serà el torn de l’espectacle “Planeta blau” creat a l’entorn del conte homònim de Dolça Cos amb il·lustracions de Laura Duran i que fa una crida a la canalla perquè contribueixi amb les seves accions a salvar el nostre planeta. Tot seguit, es podrà gaudir dels tallers “Creació d’històries i personatges de fantasia” i al joc de cartes de didàctica musical “Gong!” creat per la guitarrista i professora de música gironina Meritxell Pubill.

Una desena d’autors signaran llibres

Durant tota la jornada, una desena d’autors signaran les seves obres literàries a la Plaça del Vi. Al matí ho faran autors de literatura infantil i a la tarda els de llibres juvenils. Destaca la presència de Martí Gironell, creador del personatge infantil El talp, que ja ha viscut aventures a l’antiga Roma, l’antic Egipte i als Jocs Olímpics.

Per altra banda, també hi haurà Carles Sala, autor d’una quarantena de llibres infantils i juvenils; Roger Tarrés, guanyador del Premi Llibreter 2023 i creador de l’exitosa trilogia de fantasia medieval Fills d’Èodhum; i Joan C. Negre, escriptor i il·lustrador del popular Siset.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona