Societat

societat

Oncolliga fa una donació a la Salus Infirmorum per fer dues habitacions oncològiques

La Clínica Salus Infirmorum de Banyoles i la Fundació Oncolliga Girona han presentat les accions de millora que s’han fet al centre sanitari amb els donatius de 23.600 euros provinents de les edicions de 2022 i 2023 de l’Oncotrail, una cursa solidària de 100 quilòmetres que transcorre per corriols de la Costa Brava i les Gavarres. Gràcies a aquesta aportació econòmica, la Salus Infirmorum ha pogut habilitar dues habitacions de l’àrea intermèdia destinades a l’atenció oncològica, ubicades a la segona planta, amb tot el mobiliari sanitari necessari per garantir la comoditat i l’atenció als pacients i als seus acompanyants. Amb l’aportació de 2023 (3.600 euros), s’ha col·locat un llit, una tauleta de nit i una taula amb rodes pels àpats en una habitació de dimensions més petites, mentre que amb la donació del 2022 (20.000 euros) s’ha reformat completament una estança més gran amb un lavabo, un llit, un armari i una taula amb rodes.

A l’acte de presentació hi han assistit el director de l’Oncotrail, Lluís Comet; la presidenta d’Oncolliga Girona, Paqui Badosa; la delegada d’Oncolliga a Banyoles, Rosa Amorós i el gerent de la Clínica, el doctor Àngel Gómez. L’any passat no es va poder fer l’acte de presentació corresponent a la donació del 2022 perquè la Clínica es trobava enmig d’unes obres de reforma de les seves instal·lacions.

El gerent de la Clínica, el doctor Àngel Gómez, s’ha mostrat molt agraït per la contribució feta per la Fundació Oncolliga Girona: “Tot ajut és benvingut. Estem molt agraïts a la Fundació Oncolliga Girona perquè el gran beneficiat per la seva donació són els pacients que necessiten cures especials a causa de la seva malaltia i també els seus acompanyants. Ara els podem oferir un espai més confortable i espaiós, adaptat a les seves necessitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Víctimes d’abusos a l’església demanen que no s’atorgui la medalla d’or a Montserrat

barcelona

El port de Tarragona posa en marxa una dessaladora

Tarragona
educació

El 80% de les famílies de les Balears trien l’escolarització en català a infantil

barcelona
Medi ambient

Acord per construir una nova depuradora a la comarca del Baix Ebre

Paüls
medi ambient

Presenten una moció per promoure l’ús d’energies renovables

figueres
Medi ambient

El subministrament d’aigua de la dessalinitzadora del Port de Barcelona es contractarà fins almenys el 2030

Barcelona
societat

Denuncien una agressió a una funcionària a la presó de Mas d’Enric

El Catllar
política

Demanen que s’avisi amb temps els veïns quan es fan tractaments fitosanitaris

vidreres
judicial

Absolen l’acusat d’agredir sexualment una noia per falta de proves

empuriabrava