Societat

Arriben a Barcelona els turistes accidentats a Egipte

Arriben a El Prat els vuit turistes catalans accidentats a Egipte. El cadàver de la turista valenciana resident a Barcelona morta dissabte en un accident de trànsit a Egipte podria ser repatriat dilluns, ja que, tot i que estava previst fer-ho en les properes hores, els tràmits administratius han obligat endarrerir el trasllat de les restes mortals, segons han explicat fonts diplomàtiques.

A més, el vol xàrter amb els 14 turistes -la majoria de Barcelona i València- que han decidit tornar després de l'accident, alguns d'ells amb macadures o ferides lleus, ha arribat a Barajas a primera hora de la tarda. Només una turista ferida greu, que evoluciona favorablement, haurà de quedar-se a Egipte per ser intervinguda de les ferides abans de tornar.

Els ferits tornen a BCN
Les citades fonts han precisat que el grup de turistes que ha decidit tornar a l'Estat i que viuen a Barcelona tenen previst prendre un vol de la companyia Air Europa que sortirà a tres quarts menys cinc de vuit del vespre des de l'aeroport de Barajas.

L'accident es va produïr dissabte a primera hora del matí quan l'autobús on hi viatjava un grup de 35 turistes, la majoria de nacionalitat espanyola, va topar frontalment amb un camió que va envair el carril contrari a la regió d'Assuan, al sud d'Egipte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.