Societat

JUDICIAL

Pla de mobilitat a la Barceloneta per la copa Amèrica de vela

La copa Amèrica de vela es disputarà a Barcelona a partir del 22 d’agost i s’ha elaborat un pla de mobilitat que ha de garantir l’accés a la zona on es desenvoluparan els actes a tothom que es desplaci a peu, en transport públic o en bicicleta. També hi tindran l’accés assegurat els veïns i veïnes i els serveis en tot moment. L’accés amb vehicle privat podrà quedar restringit, en determinades hores i espais, en funció de l’afluència de públic, excepte en el cas de les motocicletes. Els veïns i veïnes de la Barceloneta disposaran d’una acreditació específica per circular amb vehicle privat pel barri sense restriccions.

El transport públic arribarà a tots els punts de l’esdeveniment sense limitacions i es reforçarà els dies de competició en què es prevegi una major afluència d’espectadors. Pel que fa a l’accés amb taxi i els VTC (amb reserva o passatge), el seu pas estarà garantit mentre duri l’esdeveniment. Els autocars discrecionals també podran desplaçar-se per la zona per encotxar i desencotxar passatge, sense estacionar.

Acreditacions als veïns

El procés per acreditar els veïns s’iniciarà al mes de juliol. Hi haurà acreditacions per a persones que tinguin un vehicle amb plaça d’aparcament garantida a la zona. També per als vehicles amb plaça de resident a la zona de residents de la Barceloneta (ÀREA) o amb plaça de pàrquing als aparcaments de BSM o en aparcaments de la zona del Port de Barcelona. Aquestes persones rebran una acreditació al seu domicili que hauran de portar visible al vehicle durant la competició. Pel que fa a les persones que disposin de plaça d’aparcament de lloguer o compra que no sigui municipal ni del Port de Barcelona, hauran de sol·licitar l’acreditació de manera presencial al Centre Cívic de la Barceloneta.

Les acreditacions per a persones que visquin o treballin a la Barceloneta però no disposin de plaça d’aparcament de resident o en un aparcament subterrani consistiran en una autorització que els permetrà accedir a la zona en cas que es restringeixi la mobilitat a certs carrers, però hi hauran de deixar el passatge i tornar a sortir, ja que no hi podran estacionar. En aquest cas, l’acreditació s’haurà de demanar presencialment al Centre Cívic de la Barceloneta.

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/6-urbanisme/2427432-la-biblioteca-garcia-marquez-de-barcelona-tancara-tres-setmanes-per-arreglar-desperfectes.html

2427432



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El ple acorda l’adjudicació del contracte pel futur aparcament a “Can Rich Xiberta”

CASSÀ DE LA SELVA

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre

girona

Empar Moliner inaugura la Mostra del Vi de l’Empordà

FIGUERES
Societat

Protesta contra la mà dura de Castelldefels contra els manters

Castelldefels
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA
MEDI AMBIENT

Instal·len al Pla d’Urgell dispositius per evitar electrocucions de cigonyes

Mollerussa
Educació

Expedient al director d’un institut de Tortosa per pràctiques irregulars d’estudiants

Tortosa